Εκτύπωση PDF

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ

1/12/2009

 

Οι προσπάθειες της Nosmoke.gr ΕΥΟΔΩΘΗΚΑΝ!!! Το Συμβούλιο της Ε.Ε. σήμερα 1/12/09 ΨΗΦΙΣΕ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΟ!!!

Αυτό σημαίνει ότι καλούνται πλέον ΟΛΑ τα κράτη μέλη της Ε.Ε. (δηλ. και εκείνα που δεν το έχουν κάνει ήδη με το εσωτερικό τους δίκαιο) να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και, αναλόγως προς την περίπτωση, ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, όπως ζητούσε η Σύμβαση - πλαίσιο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τον έλεγχο του καπνού που είχε επικυρώσει και η χώρα μας.

Θερμά συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση και στην Υπουργό Υγείας κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Συμβούλιο!! Να ξέρει ότι θα συνεχίσει να μας έχει υποστηρικτές σε όλα τα σωστά και δίκαια μέτρα που θα λαμβάνει υπέρ της δημόσιας υγείας. Αναμένουμε τώρα από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να ΜΗ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΗΣΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ.

Αυτή η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ πολιτική εξέλιξη αποδεικνύει και στους πιο δύσπιστους τι μπορεί να συμβεί όταν η κοινωνία των πολιτών, όλοι εμείς οι ενεργοί πολίτες, ενωνόμαστε για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος! ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ!


Διαβάστε εδώ την επιστολή που έστειλε το Nosmoke.gr καθώς και πλήθος μελών του προς την υπουργό κ. Ξενογιαννακοπούλου, ζητώντας της να ψηφίσει ΥΠΕΡ της σύστασης του Συμβουλίου για περιβάλλον χωρίς καπνό.

Διαβάστε εδώ το κείμενο του τηλεφωνήματος που έκαναν πλήθος μελών του Nosmoke.gr προς την υπουργό ζητώντας της και πάλι να ψηφίσει ΥΠΕΡ της σύστασης του συμβουλίου.