Εκτύπωση PDF

Τραγούδια που σώζουν ζωές

 

«ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟ»

Στίχοι/μουσική/ερμηνεία: Αλέξανδρος Φωτεινός

Το πρώτο Ελληνικό τραγούδι με μήνυμα κατά της θανατηφόρας συνήθειας του καπνίσματος.

Ακούστε στο παρακάτω link την Club-Remix έκδοση του τραγουδιού:

Σε κάνει σκλάβο - remix

 

Ringtones

Κάντε δεξί κλικ πάνω στον τίτλο του κάθε Ringtone και στη συνέχεια επιλέξτε "αποθήκευση προορισμού ως" ("save link to disc"), για να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας. Εμπεριέχουν επιλεγμένα τμήματα και απ' τις δύο ενορχηστρώσεις του τραγουδιού.

Είναι ένας πρωτότυπος και αποτελεσματικός τρόπος κάθε φορά που χτυπάει το κινητό μας, να θυμίζει σε μας ή στους γύρω μας τι είναι στην πραγματικότητα το κάπνισμα κι ότι ίσως ήρθε η ώρα να πάρουμε τη «μεγάλη» απόφαση και να ελευθερωθούμε!

Karaoke

Για όσους και όσες θέλουν να τραγουδήσουν το τραγούδι οι ίδιοι, ετοιμάσαμε και την karaoke έκδοσή του:

Διαδώστε το τραγούδι αυτό και το μήνυμά του. Βοηθήστε κι εσείς να σωθούν ανθρώπινες ζωές. Στείλτε το σε φίλους και γνωστούς σας και γενικότερα σε ανθρώπους που πιστεύετε πως θα τους ωφελήσει, προσθέστε το σε ιστοσελίδες - blogs - forums, δώστε το σε γνωστούς σας DJ's και παραγωγούς για να το παίξουν σε clubs ή ραδιοφωνικές εκπομπές, χρησιμοποιήστε τα ringtones, τραγουδήστε το στην παρέα σας με μια κιθάρα ή με karaoke, διδάξτε το σε μικρά παιδιά να το τραγουδούν...

ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΥΤΟ, ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

Επισημάνσεις:

  1. Η ΠΩΛΗΣΗ του τραγουδιού μέσω ιστοσελίδων ή οποιουδήποτε άλλου μέσου ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ. Επιτρέπεται μόνο η ΔΩΡΕΑΝ προσφορά του.
  2. Η MAZIKH αναπαραγωγή του CD δεν επιτρέπεται. Για μαζικές παραγγελίες CD (προς δωρεάν διανομή πάντα) παρακαλούμε επικοινωνήστε με το NoSmoke.gr.

 

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ

 Ευχαριστούμε θερμά τον Κώστα Καμπάνη για την εθελοντική κατασκευή του παραπάνω video-clip.