Εκτύπωση PDF

Σχετικά με άρθρο στα "Νέα" - Καπνός τα αντικαπνιστικά µέτρα

30/3/2011


Αναρωτιέμαι που τους βρήκανε όλους αυτούς τους φωστήρες στο υπουργείο και σχεδιάζουν νόμους χωρίς γνώσεις... με υποθετική λογική, επί χάρτου!
Βρήκανε τώρα, ότι ο νόμος δεν εφαρμόζεται λόγω απροθυμίας των δημοτικών αστυνομικών! Οι οποίοι είναι εκτελεστικά όργανα και ότι τους πει ο προϊστάμενος θα εκτελέσουν! Η απροθυμία είναι ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ κύριοι άσχετοι του υπουργείου και όσο έχετε την Δημοτική Αστυνομία δέσμιά τους, αντί να την συγκροτήσετε σε πραγματικά ανεξάρτητο σώμα (???πως??? γίνεται να είναι "αυτοτελής υπηρεσία" όταν με ευθύνη ΣΑΣ δεν έχουν τοποθετηθεί καν διευθυντές ΠΕ, από τους καινούριους, με τον ΑΣΕΠ μορφωμένους και εκπαιδευμένους, ενώ αφήνετε τους δημάρχους να βάζουν ΔΕ αναπληρωτές διευθυντές ανεκπαίδευτους, καθοδηγούμενους και εξαρτημένους!!!) και μετά ζητάτε να βρείτε τι φταίει! Η ατιμωρησία των δήμαρχων φταίει!

Δεύτερον, αυτό με το πριμ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Δεν κάνουμε την δουλειά μας για να πάρουμε πριμ χαρατσώνοντας τον κόσμο! Θα επιβάλλουμε πρόστιμα, ναι, αλλά γιατί το λέει ο νόμος, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΙΜ! Το αρνούμαστε η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας απαξιώνετε και να στρέφετε τον κόσμο εναντίον μας αφού τον κάνετε να πιστεύει ότι κινούμαστε από ταπεινά ελατήρια. Μισθό παίρνουμε αλλά ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.
Αν θέλετε να εφαρμοστεί ο νόμος ξεκινήστε καταρχήν με σωστό σχεδιασμό της υπηρεσίας και κόβοντας κεφάλια...
Αλλιώς είστε απλά υποκριτές.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Πηγή: Tromaktiko